Genel,  Moda

2017-2018 Kış Trendleri

Uzun zamandır moda yazmıyorum çünkü başka başka işlerden hiç vakit bulamıyorum. Şimdi de yazmasam çok geç olacaktı çünkü 2017-2018 kış stilinin çizgileri çoktan belirlendi ve ilginçtir bu yılın çizgilerinin çoğunu sevdim. (Genelde muhalif olurdum geneli sevmek konusunda.) 

Bu yılın üst parçalarında karşımıza çıkan balon kollar, fırfırlıdetaylar çok şık bir hareketlilik katıyor giyenlere. Çok sade bir bot ve kot kombiniyle bile gösterişli duran parçalar bunlar. 

Boğazlı kazaklar da bu kışın favorileri arasında. Bol, dökümlü, canlı renkli kazaklarda geniş boğazlarla bohem bir hava yakalamak mümkün.

İlk culette yazımızın üzerinden en az üç yıl geçmiş olmalı. O günlerde yeni yeni parlayan culetteler bu kış altın sezonunu yaşıyor. Özellikle de ayağı saran botlarla inanılmaz elegan duruyor.

Belden büzgülü kumaş pantolonlar da yeniden vitrinlerde. Bu pantolonlar özellikle ofis için çok şık. Bilekler elbette açık.

Pullu payetlilerde adeta devrim gibi gelişmeler var. Çok genç, parti tarzı modellerle pullar ve payetler bu kış gözüme çok hoş görünüyor. Nihayet bu kumaşlarda da fütüristik bir tarz yakalandı.

Romantizmden vazgeçmyenler soğuğu da takmayacaklar tabi. Şifon üstünde çiçekler bu kışa damgasını vuruyor.

Kaşe kabanlar, özellikle erkeksi formda ve geniş kalıp olanlar her yerde. Annenizin dolaplarını karıştırırsanız siz de böyle parçalar bulabilirsiniz.

Yapay kürkler bu yılın modası yine. Kürk seviyoruz, net! Tabi ki gerçeğini değil. Bilek üstünde biten taytları ve skinny’lei de atlamayalım. Ama siz siz olun bu ayakkabıları yaza saklayın.

Yılın “it” parçası şüphesiz çorap çizmeler. Biz bu vizon çizmelere bayıldık. Umarız gelecek kışa modası sönmez. Bu çizmelerle mini etekler çok daha güzel.

Basic botlar. O kadar rahat, o kadar kurtarıcı ve o kadar klasik ki moda olmasına çok sevindiklerimden. Açıkçası ben kısa kotun altına file çorapla giyiyorum ve çok seviyorum. Bu botun sadeliği ile file çorabın çelişkisi inanılmaz bence.

Tanışırız elbet. :)

Siz yazın biz mutlaka size döneriz! İnanmazsanız deneyin. :)