
2015’in Gelinlikleri
Geçtiğimiz günlere yapılan New York Gelin Haftası çok şık koleksiyon sunumlarına tanıklık etti. Marchesa, Jenny Packham, Pronovias,Monigue Lhuiiler, Carolina Herrera gibi marka ve tasarımcıların en yeni gelinlik modellerini sunduğu haftada aynı zamanda son trend gelinlik saçı modelleri ve makyaj uygulamaları da dikkatlere sunuldu.
Oscar de la Renta defilesinde özellikle kır düğünü teması ön plana çıkarken merakla beklenen Vera Wang sunumu çok sade ve doğaldı. Açık bırakılan saçlar ve vücuda oturan düz hatlı gelinliklerden oluşan koleksiyon sadeliği ile beğeni topladı.
Dantel kullanımlarıyla dikkat çeken Pronovias’ta da dikkat çekici ayrıntılar ve transparan detaylar ön plandaydı. Pronovias aynı zamanda çok profesyonel bir podyum arkası çekimine de imza atı.
Marchesa zarif gelinlikleriyle New York Gelin Haftası’nın yıldızı olmayı başardı. Reeam Acra’da Fashion Show’un beğenilen isimleri arasında yer aldı.