Stil

2015 Yılının Saçtaki Ruhu…


Saçlar her kadının tarzı, silüeti ve ruhu adeta… Ruhunu yansıtmayan saç modelleri zamanla kadınların hayat enerjisini de yok ediyor. Her geçen yıl değişiyoruz, daha da olgunlaşıyoruz daha da hayattan ne istediğimizi biliyoruz. Fakat neden saçlarımızda değişiklik yapmaktan korkuyoruz? Sanırım bu konuda bazı bayanlar daha cesaretli ve cesur. Tüm hayatımızı modaya göre yaşamayayız tabiki de ama neden bize en yakışacak şeylerin arayışında olmayalım ki… Her kadının bir stili vardır, bunu kendinize yansıtmak sadece sizin elinizde… Saçlarınızın da bir ruhu vardır, neden onu kendi ruhunuzla birleştirmeyesinizki? Bu nedenle her kadının kendinden bir parça bulacağı ve stilini yansıtacağı 2015 saç modellerini sizler için derledik.

saç modelleri

Usta ellerin makasından çıkan 2015 yılının en güzel mısralarından biri de “kahkül”. Eskilerin modasının tekrar canlandığı ve daha genç gösteren saç modellerinden kahküller ufak ama çekici… “Ama bana kahkül yakışmaz dediğinizi duyar gibiyiz”, böyle düşünen kadınlar için de takma kahküller düşünülmüş. Kahkül kestirmekten korkuyor ve cesaret edemiyorsanız eğer takma kahkül alarak yakışıp yakışmayacağını deneyerek görebilirsiniz. Ya da tüm bunların aksine böyle bir değişikliğe kendinizi hazır hissetmiyor; fakat arkadaşlarınızı 1 günlüğüne de olsa şarşırtmak istiyorsanız pratik bir çözüm önerisi de olabilir.

en moda saç modelleri

 

en trend saç kesimleri

2015 saç modellerinden biri de doğal dalgalı saçlar… Özellikle ombre’li saçlara daha da yakışan bu dalgalı modeli, en kalın maşa kullanılarak yapılabiliyor. Saçlarının yıpranmasından korkan bayanlar içinde kalın bigudiler hala kurtarıcı… Fakat bu dalgaları tamamen dağıtarak kullanırsanız daha doğal bir görünüm elde edeceksiniz. Zira 2015 saç modelleri de kadınları doğallığa çağırıyor.

en güzel saç modası

Bir de tabiki sportif şıklığı bir arada sunan kısa saçlar. Özellikle bu sene saçlar kulak memesi hizasında… Kullanımındaki kolaylığı ve zerafetin de temsilcisi kısa saçlar, çoğu kadın tarafından tercih edilir hale geldi. Saçlarında değişiklik yapmak isteyen cesur kadınlara duyurulur.

2015 saç modası

 

kahkül modası

Tanışırız elbet. :)

Siz yazın biz mutlaka size döneriz! İnanmazsanız deneyin. :)