Moda

Kış Günü Mayo mu? Neden Olmasın!

“Kış günü mayo mu?” demeyin. Artık mayo modelleri sadece ilkbahar yaz koleksiyonlarında değil prefall ve resort koleksiyonlarda  tanıtılıyor. Önceden bu sunumlar sadece kış günü bile plaja gitmek isteyen (ve tabi ki uçağına atladığı gibi giden!) jet sosyetenin ilgisini çekiyordu. Ancak şimdi daha uzun süre vitrinlerde kalan, giyilebilirliği daha yüksek ve fiyat olarak da daha ulaşılabilir parçalar bir sezon öncesinden bizi gelecek mevsime hazırlıyor.

Proenza Schouler tasarımcılarının soyut dışavurumdan ilham alarak hzırladıkları  mayo, bikini ve pareo koleksiyonu ile yılın dikkat çeken koleksiyonlarından biri oldu. Renk, malzeme ve özellikle de desen kullanımında özgün bir tarza sahip olan ve ulaşılabilir parçalar sunan modeevi adeta bir süpriz yaparak yılın ilk mayo koleksiyonlarından birini piyasaya sundu bile.

Proenza Schouler’ın sörf ve kaykaydan ilham alan tasarımlarına siyah-beyaz ve pastel tonlar eşlik ediyor. Yüksek belli, sırt bantlı, metal detaylı parçalar da koleksiyonda yerlerini almışlar.

Tanışırız elbet. :)

Siz yazın biz mutlaka size döneriz! İnanmazsanız deneyin. :)