Moda

İstanbul Shopping Fest 2014 Başlıyor!


İstanbul’un en renkli organizasyonlarından biri olan İstanbul Shopping Fest 2014 , 7 – 29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu yıl 4. gerçekleşecek olan festival için hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Mağazalar, AVM’ler ve Shopping Fest sponsorları İstanbul’un  en büyük alışveriş etkinliği için son hızla çalışıyorlar. Etkinlik sponsorlarından THY, İstanbul Shopping Fest boyunca çeşitli hatlarda bagaj hacmini 50 kiloya kadar yükselteceğini açıkladı.

Festival Sokaklara Taşacak

Her yıl biraz daha büyüyen organizasyon bu yıl Osmanbey Weekend‘e de sahne olacak. Festivali sadece AVM etkinliği olmaktan çıkarma için Osmanbey sokakları 15-16 Haziran arasında özel olarak ışıklandırılacak. Osmanbey’de sokak defileleri düzenlenecek ve yüz metrelik iki podyum kurulacak. Burada açık hava moda defileleri gerçekleşirken aynı zamanda Osmanbey’in çeşitli noktalarında canlı müzik ve performans gösterileri yapılacak. OsmanBey’de ayrıca iki gün boyunca toptacı mağazalarda perakende satış yaparak festivale katılacak. Tabi ki tüm mağazalar gece yarısına kadar açık olacak. Osmanbey’de Shopping Fest 2014 coşkusunun yaşanacağı sokaklar şunlar: Şair Nigar Sokak Hacı Mansur Sokak Kodaman Sokak Samanyolu Sokak Matbaacı Osman Bey Sokak Madalyon Sokak Baytar Ahmet Bey Sokak

Festivalde Altın Günü

shopping fest İstanbul Shopping Fest kapsamında 12 Haziran Perşembe günü éaltın Günü” ilan edildi. Bu özel günde Kapalıçarşı saat 22:00’ye kadar açık olacak. Böylece dünyanın ilk AVM’lerinden biri de dünyaya bir kez daha tanıtılacak. Bunun dışında da İstanbul’daki AVM’lerde Shopping Fest  heyecanı yaşanacak. Bu festivali izlemek için 19 ülkeden 45 basın mensubu Türkiye’ye geldi ve İstanbul gezilerine başladılar bile.

Festivali Mobilden Takip Edin

istanbul shopping fest                               İstanbul Shopping Fest 2014 kapsamında bir de mobil uygulama geliştirildi. App Store’dan indirilen uygulamanın adı isf mobil. İngilizce ve Türkçe olarak kullanılabilen uygulama ile en son haberlere kolayca ulaşmak mümkün. Ayrıca uygulamada Shopping Fun  isimli bir yarışma da yer alıyor. İSF hashtagıyle tweet atan, İSF noktalarında check-in yapan ve festival fotolarını İnstagram, Twiter ve Facebook’ta paylaşan katılımcılar indirim şekleri kazanıyor. İstanbul Shopping Fest bu sene de renkli görüntülere sahne olmaya hazırlanıyor.

Tanışırız elbet. :)

Siz yazın biz mutlaka size döneriz! İnanmazsanız deneyin. :)