manşet,  Moda

2016 Atkı Modası


Yeni bir yıl, yeni yeni modeller! Yepyeni, cıvıl cıvl bir stil önerisi daha. Sıcacık anlarınıza şahitlik eden, yepyeni modelleri ile atkılar, beyaz kaplı kışlara damgasını vurmaya hazır. Kadınların vazgeçemediği aksesuarlar, kış aylarında yerini atkı ve ya şallara devrediyor. Ama bu kış daha farklı ve daha elegan modelleri ile atkılar, geçen yıllara farkatacağa benziyor. Aksesuar şıklığını ikiye katlayacak 2015/2016 Sonbahar- Kış atkı modelleri, stil dünyasında son hızla ilerlemeye başladı.

atkı modası

Mağazaların kapısından içeri girer girmez, sıcak ve yumuşak dokusu, renklerindeki albenisini hissedeceğiniz atkı modelleri, stilinizin bir parçası olmaya çoktan hazır. Bu kış ayının uzun geçeceğinin söylendiğinden mi bilinmez, özellikle bu yılki atkı modelleri daha uzun ve daha ipeksi sıcaklıkta.

 

kış modası

kış modelleri

 

2016 atkı modelleri, sokakların soluk havasını, kış ayının o kasvetli dünyasını yıkmaya başladı. Sokakların tozunu attıran, rengarenk desenleri ile boy gösteren 2016 atkı modellerini farklı kombinler yaparak kullanmanız mümkün. Daha çok kaşe kabanlarla tercih edilen bu model atkılar, farklı renk kabanlarla da kullanılmakta. Özellikle bu yılın bir başka modası olan uzun pardesüler ile kombinleyerek, sokakların en tarz kadını olabilirsiniz.

 

kış stili

Modası hiç geçmeyen ekose desenler, bu yeni moda atkılar üzerinde de kendini gösterdi. Ekoseden vazgeçemeyenler için düşünülmüş, atkı modelleri de adeta stilinizin yeni keşfedilen bir parçası gibi. Sarmalanarak ısınmaya çalıştığımız bu aylarda; uzun, bol ve ipeksi atkılar bize bu konuda yardımcı olacak. Kat kat sarmalanarak, tarz yaratabileceğimizi gösteren 2016 atkı modelleri sezonun en trend aksesuarı halini aldı.

Siz yazın biz mutlaka size döneriz! İnanmazsanız deneyin. :)