İlişkiler

2014 Yılında Boşanan Ünlü İsimler

2014 yılı için geri sayıma başladığımız bu günlerde herkes yeni bir yıl için dileklerini dile getirmeye başladı. Kimi geçen yılın kötü izlerinden silinmek için, kimi mutluluklarının daim olması için isteklerde bulunuyor. Her geçen yıl kişilerde farklı beklentileri doğuruyor. Mutlulukların yanı sıra mutsuzluklarda insanlara bir deneyim katıyor. Özellikle de ilişkilerde yaşanan deneyimler! Geçen yıl bazıları için şaşalı evlilikler, bazıları için de sessiz sedasız ayrılıklarla sonuçlanıyor. Hele ki göz önünde olan ünlü isimler… Geride bırakmaya hazırlandığımız 2014 yılı da, kimi ünlüler için evlilik kimi ünlüler için de ayrılık izleri taşıyor. Peki 2014 yılında boşanan bu ünlü isimler kimler?

Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz

 

0l8bRIuAhu Yağtu ve Cem Yılmaz ikilisi 2014 yılına boşanarak giren ünlü isimlerden oldu. 31 Aralık 2013 tarihinde boşanan ikilinin, Kemal adında bir de oğulları var. Kısa bir sürede ilişkilerini evliliğe dönüştüren çift, yine kısa bir sürede ve sessizce evliliklerini sonlandırma kararı aldılar.

Özge Borak ve Ata Demirer

 

LissICb2014 yılında taze bir boşanma haberi de Özge Borak ve Ata Demirer’den geldi. Film projesinde bir araya gelip, aşk yaşamaya başlayan çift, sevenlerini mutlu ederek hayatlarını birleştirmişlerdi. 2014 yılının sonlarına doğru ise sessiz sedasız evliliklerini sonlandıran ikili, herkesi şaşırttı. Ayrılıkları hakkında fazla konuşmayan ikilinin ayrılık sebebinin aldatma olduğu ise magazin dünyasında yazılan haberlerden…

Okan Bayülgen ve Şirin Ediger

 

dziBwfq2014 Temmuz ayı boşanma ayı oldu desek yalan söylemiş olmayız sanırım. Okan Bayülgen ve Şirin Ediger 6 yıllık evliliklerini, 2014 Temmuz ayında sonlandıran ünlü isimlerden oldu. İstanbul adında bir de kız çocukları olan ikili, anlaşmalı bir şekilde yollarını ayırdılar.

Murat Yıldırım ile Burçin Terzioğlu

 

IZG9tVvFırtına dizisi ile tanınan ve sevilen oyuncular, rol arkadaşlıklarını mutlu bir beraberliğe dönüştürmüşlerdi. 6 yıl evli kalan çift, 2014 yılının yazında yollarını ayırdıklarını duyurdular. Sessiz bir şekilde ayrılan ikili, herkesi bu haberle şaşırttı.

Sinem Öztürk ve Gürsel Şatır

 

kVdWS5jArka Sıradakiler dizisi ile tanınan ve sevilen oyuncu Sinem Öztürk, iş adamı eşi Gürsel Şatır ile Eylül ayında evliliklerini sonlandırdı. Düğünde giydiği kıyafet ile çok konuşulan Sinem Öztürk, 2 ayrı gelinlik giymiş ve gelinliği ise üç bin adet değerli taşlarla süslenmişti. 4 yıl evli kalan çift, evliliklerini sosyal medya üzerinden yazılı olarak bitirdiklerini duyurdular.

Ece Sükan ile Ümit Benan

 

UR9qCie2013 yılının Şubat ayında Amerika’da evlenen ünlü isim, 2014 yılının sonlarına doğru boşanma kararı alan isimlerinden oldu. Süpriz bir şekilde nikah masasına oturan ünlü çift, yine süpriz bir şekilde ayrılmaya kararı verdiler. İkili, yaklaşık 7 ay süren evliliklerinin bitme nedenini ise iş yoğunluğu olarak gösterdiler.

Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç

 

irSNvjzKaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç ilişkisi ile de gündemden düşmeyen çift oldular. Uzun bir süre beraber olan çift, sonrasında ilişkilerini evliliğe taşımaya karar verdiler. Kısa bir zaman sonrasında ise ayrılama kararı veren ikili, 2014 Temmuz ayında kesin bir şekilde boşandılar. Anlaşmalı boşanan çiftin Kaya isimli bir de erkek çocukları var, bu nedenle ikili zaman zaman çocukları için bir araya geliyorlar.

Pelin Sönmez ve Cengiz Çolak

ZApLb5oPelin Sönmez ve işadamı Cengiz Çolak, Haziran 2014’te Los Angele’te ani bir şekilde evlenmişlerdi. Fakat evlilikleri pek de uzun sürmeyen ikili, Temmuz ayında ani bir şekilde boşandılar. Evliliklerinin bitme nedeni ise, Pelin Sönmez’in Murat Dalkılıç ile birlikte olduğu zamanlarda yaptırdığı dövme olarak gösterildi. Pelin Sönmez bir açıklamasında da çok hızlı ve sağlıklı bir karar vermediğini dile getirmişti.

Metin Şentürk ve Fulya Kalkavan

0sjxc1N2006 yılında gizlice evlenen Metin Şentürk ve Fulya Kalkavan çifti, 2014 yılında boşanan isimlerden oldu. Fulya Kalkavan’ın ailesinin karşı çıktığı evlilik 2006 yılında gizlice yapılmıştı. 2 yıldır da davaları devam eden ikili, 2014 Ekim ayında tamamen boşandılar. Ayrılık sebepleri için bir çok şey söylenen ikili, şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliklerine son verdiler.

Emel Yıldırım ve Erdal Acar

 

x7gaiKa1993 Türkiye ikinci güzeli Emel Yıldırım ile iş adamı Erdal Acar, 19 yılllık evliliklerini 2014 yılında sonlandırdılar. “19 yıllık evliliklerini 5 dakikada bitirdiler” haberleri ile gündeme damga vuran ikili, anlaşmalı bir şekilde boşandılar. Evlilikleri bitiren en büyük neden ise, çapkınlıkları ile ünlenen Erdal Acar olarak gösteriliyor.

2014 Yılında Evlenen Ünlü İsimlerin Gelinlik Modelleri için tıklayın.

Siz yazın biz mutlaka size döneriz! İnanmazsanız deneyin. :)